Η THRIAMVOS solar systems, λειτουργεί ως πιστοποιημένη εταιρεία με ISO 9001:2015 και φέρει την σήμανση CE, Solar Key Mark, στα προϊόντα της όπως και ενεργειακή σήμανση. Εξειδικεύεται στο τομέα της κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων και ηλιακών συστημάτων, με κεντρικό στόχο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την μεγάλη διάρκεια ζωής. Η εταιρεία μέσα από μία διαδρομή 20 και πλέον χρόνων δραστηριότητάς της, έχει καθιερωθεί σαν μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ηλιακών συστημάτων στην Κύπρο.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η έδρα της εταιρείας καθώς η αποθήκη και τα συνεργεία εγκατάστασης ευρίσκονται στο κεντρικότερο σημείο της Κύπρου. Η εταιρία THRIAMVOS, κατέχει ένα από τα λίγα υπερσύγχρονα εργοστάσια στο τομέα της κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων και ηλιακών συστημάτων, που υπάρχουν στην Κύπρο. Οι τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις μας αλλά και τα ανάλογα μηχανήματα που διαθέτουμε, μας βάζουν ψηλά στη λίστα με γνώμονα την ασφάλεια και κυρίως την ποιότητα των προϊόντων μας.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στην παραγωγή προέρχεται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανών στο κόσμο, οι οποίοι θεωρούνται ηγέτες της αγοράς σ' αυτό τον τομέα. Η λειτουργία των μηχανημάτων γίνεται με τη βοήθεια υπερσύγχρονου εξοπλισμού και όλη η παραγωγική διαδικασία λειτουργεί και ελέγχεται ολοκληρωτικά και έτσι εξασφαλίζεται η παραγωγική και ποιοτική απόδοση των μηχανημάτων.

Βέβαια κινητήριος δύναμη της παραγωγικής δραστηριότητας της THRIAMVOS Λτδ είναι το έμπειρο εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, οι οποίοι παρακολουθούν, εφαρμόζουν, παράγουν και ελέγχουν την όλη γραμμή παραγωγής. Η εταιρεία έχει την απαίτηση από τους υπαλλήλους της να κατασκευάζουν προϊόντα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Για αυτό το λόγο επιστρατεύσαμε έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και με τον τρόπο αυτό καταφέραμε να κερδίσουμε το πιστοποιητικό ISO 9001:2015.

Κατόπιν όλων αυτών, η THRIAMVOS Λτδ, έγινε μια από τις πρώτες εταιρείες στην Κύπρο που κατασκεύασε ηλιακό θερμοσίφωνα εξ ολοκλήρου από χαλκό με γραπτή εγγύηση.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας εγγυηθούμε ότι θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και να σας τονίσουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε, με βασικό πάντα γνώμονα την παραγωγή ποιοτικότερων προϊόντων, ώστε να μπορεί πάντα να καλύπτει τις ανάγκες σας. Αποστολή μας πάντα θα είναι να ανεβάζουμε συνέχεια τα ποιοτικά επίπεδα μας καθώς και την ανάπτυξη οικονομικότερων και βελτιωμένων μεθόδων παραγωγής κάνοντας τα προϊόντα της εταιρίας μας ακόμα πιο ανταγωνιστικά στην αγορά. Τέλος ο σεβασμός προς το περιβάλλον και η μέγιστη προσπάθεια εξοικονόμησης Ενέργειας είναι από τα κύρια μελήματα μας μιας και όλα τα προϊόντα μας είναι 100% οικολογικά και ανακυκλώσιμα.

Εγκατάσταση

Η THRIAMVOS Λτδ παρέχει υπηρεσία εγκατάστασης. Το τμήμα εγκατάστασης αποτελείται από ψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για να εγκαταστήσει τα ηλιακά συστήματα και έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης οπουδήποτε στη Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος και Παραλίμνι - Αμμόχωστος - Κύπρος).

Συντήρηση

Η εταιρία μας παρέχει υπηρεσία συντήρησης καθώς και υποστήριξη μετά την πώληση συμπεριλαμβανομένου και επιδιόρθωση.